Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η πραγματικότητα είναι οδυνηρή...

  Η προσπάθεια της ενημέρωσης σας όλο το προηγούμενο διάστημα , από το Γραφείο μας, σε σχέση με την επαχθή φορολόγηση των εισοδημάτων μας δυστυχώς επιβεβαιώνεται με οδυνηρό τρόπο τώρα που ήρθε η ώρα της "έκδοσης" των εκκαθαριστικών σημειωμάτων.
   Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία που τηρούμε και έχουν να κάνουν με τις υποβολές των φορολογικών δηλώσεων που το Γραφείο μας έχει ολοκληρώσει , το 95% των εκκαθαριστικών είναι Χρεωστικά(δλδ με καταβολή φόρου) και ο φόρος που προκύπτει στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι διπλάσιος με τον αντίστοιχο περσινό. 
    Εδώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης , ότι η επιλογή της υποβολής της φορολογικής σας δήλωσης την "τελευταία στιγμή" θα πρέπει να εκτιμηθεί απ' όλους ,διότι ναι μεν θα υπάρξει καθυστέρηση στην λήψη του εκκαθαριστικού αλλά μειώνεται η δυνατότητα των δόσεων όσο αργεί η υποβολή της δήλωσης.
    Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε στη διάθεση σας για την επίλυση οποιασδήποτε  απορίας ή διευκρίνησης , που αφορούν τόσο στην υποβολή των δηλώσεων σας , όσο και στον τρόπο διευθέτησης τελικά των ποσών που πιθανόν θα προκύπτουν από την επιβολή των φόρων.


Τάσος Σακελλαρόπουλος
Τηλ. 210 8677 114

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου