Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΧ: Παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας


Παρατείνεται ως τις 3 Ιανουαρίου η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Το ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, μετά και την ταλαιπωρία των πολιτών στις εφορίες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η παράταση δίνεται επειδή η προσέλευση ηταν πολύ υψηλή την παραμονή του νέου έτους και προς διευκόλυνση των πολιτών.

Παράλληλα, με απόφαση του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη οι εφορίες θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας Πέμπτη και Παρασκευή για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων σε κάποιες από τις βασικές συναλλαγές τους όπως κατάθεση πινακίδων, μεταβίβαση ακίνητων, αποδοχή φορών κληρονομιάς και έκδοση φορολογικής ενημερότητας. 

H ανακοίνωση του υπουργείου για τα τέλη: 

«Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσέλευση των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήδη ανταποκρίθηκαν έγκαιρα και με συνέπεια στην υποχρέωσή τους.

»Επειδή η προσέλευση παραμένει πολύ υψηλή και προς διευκόλυνση των πολιτών την ημέρα της παραμονής του νέου, έτους η εμπρόθεσμη πληρωμή θα μπορεί να γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014.»


http://www.imerisia.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου