Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Το άλλο Σάββατο 23/02 , το Σεμινάριο του Γραφείου μας...



    Το επόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το πρωί 09.00-15.00 , πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο NOVOTEL ATHENES και στην Αίθουσα "Αλκυόνη" , το Σεμινάριο του Γραφείου μας που αφορά στα νέα Φορολογικά και Εργασιακά θέματα που μας απασχολούν για το τρέχον αλλά και για το επόμενο διάστημα.

   Η παρουσίαση των θεμάτων του Σεμιναρίου θα γίνει από τρεις εξειδικευμένους εισηγητές στα φορολογικά και στα εργασιακά ζητήματα  , ενώ ολοκληρώνοντας θα υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης , από μια άλλη πλευρά, με τη βοήθεια ενός Συνεργάτη Ιατρού &  Εναλλακτικού Ψυχίατρου.

   Το Σεμινάριο είναι "ανοικτό" σε όποιον/α επιθυμεί να ενημερωθεί για τα θέματα αυτά και θα είναι ολιγομελές για να διατηρήσει την αμεσότητα αλλά και τη "ζεστασιά"του.
Ειδικότερα τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι :
  • Οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.
  • Ο Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών
  • Οι νέες Φορολογικές Διατάξεις από 01-01-2013  
   Τέλος σας ενημερώνουμε για όσους ενδιαφέρονται , ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες κενές  θέσεις και ότι μπορείτε (μέχρι την Τετάρτη 20/02/2013) να δηλώσετε συμμετοχή (στον παρακάτω σύνδεσμο) ή στο τηλέφωνο 6977990203.


Επίσης μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να διαβάσετε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου στους παρακάτω συνδέσμους του site μας  www.foroline.gr


Σας περιμένουμε...
Η Ομάδα Συνεργατών foroline

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου